perjantai 16. toukokuuta 2014

Liiku terveemmäksi -tapahtuma Lempolan kauppakeskuksessa 10.5.2014

Laurea Lohjan sairaanhoitajaopiskelijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa järjestettiin Lempolan kauppakeskuksessa 10.5.2014 tapahtumapäivä, jonka teemana oli terveyden ja mielenterveyden edistäminen. Opiskelijat lähtivät suunnittelemaan tapahtumaa ideoimalla tapahtuman sisältöä ja kartoittamalla potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Ideoinnin pohjalta opiskelijoille jaettiin vastuualueet ja suunnittelutyötä lähdettiin viemään innokkaasti eteenpäin.

Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Lempolan K-supermarketin ja Hesburgerin sekä Lohjanharjun apteekin kanssa.  Apteekin ständillä opiskelijat teettivät asiakkailla diabeteksen riskitestejä ja jakoivat tietoa erilaisten esitteiden muodossa. K-supermarketissa opiskelijat ohjasivat asiakkaita terveellisten elintarvikkeiden valintaan ja esittelivät teemaan sopivia ajankohtaisia tarjouksia.

Tapahtuman muina yhteistyökumppaneina toimivat Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Aplico, HUS/Mielenterveystalo, Lohjan seudun Mielenterveysseura ry ja Tukikoirakko, Lohjan seurakunta, Kulttuuripaja, Pink Lemon ja Studio Flaming Beauty ,jotka esittelivät tapahtumassa omaa toimintaansa.

 
Opiskelijoiden tuottamien terveyteen liittyvien tietopakettien lisäksi tapahtumassa päästiin nauttimaan livemusiikista, josta vastasivat Kulttuuripajan bändi Pots Lojo ja vuoden 2011 Hyvän Mielen Lähettiläs Kristian Meurman.
 
Päivässä onnistuttiin suunnitellusti ja pystyttiin tarjoamaan kauppakeskuksen asiakkaille tärkeää tietoa oman hyvinvoinnin edistämiseen sekä tuottamaan mielen hyvinvointia musiikkielämysten avulla.
 
Teksti: Laurea-ammattikorkeakoulun sairaanhoitajaopiskelijat
Kuvat: Ulla Lemström

"Pidin Lempolan tapahtumassa lapsille pajaa , jossa askartelimme mehupillistä ja silkkipaperista kukan äidille tulevan äitienpäivän kunniaksi.  Kukka oli tarpeeksi helppo kaiken ikäisille lapsille, ja lapset lähtivät pöydästä kaunis kukka viemisinään. Oli mukava olla tapahtumassa, ja lasten kanssa työskentely on sydäntä lähellä." Saara Luokkanen, opiskelija, Laurea-ammattikorkeakoulu
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti